Inschrijven

Woont u in Didam of komt u in Didam wonen binnen de postcodegebieden 6941 en 6942 en bent u op zoek naar een huisarts? Iedere drie maanden is één van de huisartsenpraktijken geopend voor nieuwe patiënten. Neemt u telefonisch contact met ons op om te horen welke praktijk voor inschrijving open is.  

Bent u bij ons patiënt en heeft u familieleden die in Didam komen wonen op hetzelfde adres als uzelf? Dan zijn zij welkom bij ons in de praktijk.

Wilt u van huisarts veranderen binnen Didam? Bespreek dit dan eerst met uw huidige huisarts. Uw huisarts stelt een gesprek over een overstap zeer op prijs. Een overstap binnen Didam gaat altijd in samenspraak met zijn/haar collega-huisarts.

Was u eerder bij ons patiënt en wilt u toch weer bij ons in de praktijk worden ingeschreven? Neem dan telefonisch contact met ons op. Dit gaat altijd in overleg met dokter Dani.

Wat moet ik doen wanneer ik mij kan inschrijven?

U belt de praktijk en wanneer u zich kunt inschrijven zal de assistente u vragen naar de praktijk te komen voor een inschrijfformulier. U komt met het ingevulde formulier naar de praktijk, verder moet u een identificatiebewijs meenemen en uw zorgpas.

Dr. Dani maakt ook graag kennis met nieuwe patienten, stelt u dit ook op prijs maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Inschrijving van andere gezinsleden:

Neemt u in dat geval voor al uw gezinsleden een geldig legitimatiebewijs mee. Voor kinderen tot 12 jaar kunnen ouders de identificatie regelen. Heeft u kinderen in de leeftijd van 12 tot en met 16 jaar, dan verzoeken wij u samen met uw kinderen te tijdens uw bezoek aan de praktijk. Kinderen van 16 jaar en ouder kunnen zelf komen om zicht te identificeren. Buiten deze indentificatie vragen wij ook de zorgpas van alle gezinsleden mee te nemen.

Licht uw oude huisarts in dat u van huisarts verandert. Pas hierna kan de inschrijving definitief geregeld worden.